Saturs


Kā izdzēst vēstuli?

Ar ķeksīti atzīmējiet vēstuli, kuru vēlaties izdzēst un nospiediet linku “Dzēst”. Izdzēstās vēstules tiek pārvietotas uz mapi “Miskaste”.
 
Uzmanību: Vēstules, kuras tiek izdzēstas no mapes “Miskaste” atjaunot nav iespējams – mēs nesaglabājam rezerves kopijas Jūsu vēstulēm. Vēstuļu saglabāšanai Jūs varat izveidot atsevišķu mapi, kurā pārvietosiet vēstules, kuras vēlaties saglabāt.